referenties


"Huub-Jan is een trainingsacteur met een onuitputtelijk spelpotentieel en een scherp ontwikkeld vermogen cursisten to-the-point feedback te geven. De samenwerking met hem is voor mij al meer dan tien jaar een professioneel feest. Zijn verbale begaafdheid maakt hem zeer geschikt voor hoog opgeleide doelgroepen, zijn analytisch vermogen maakt hem tot een belangrijke gesprekspartner bij de ontwikkeling van trainingen en opleidingen en zijn inlevingsvermogen maakt hem tot een authentieke tegenspeler in diverse coachings- en trainingstrajecten. Zijn humor en relativeringsvermogen zorgen er bovendien voor dat leren en jezelf ontwikkelen aantrekkelijk blijft."
Margreet Smilde – Smilde Communicatie/SSR

"Ik werk al meer dan 7 jaar met Huub-Jan in heel diverse trainingen en voor heel diverse klanten. Met veel plezier! Huub-Jan is een zeer goede trainingsacteur. Hij is toegankelijk, humoristisch, scherp in zijn analyses, en helder in zijn feedback. Hij kan zich enorm goed inleven in de praktijk van de deelnemers en makkelijk aansluiten bij hen, ook bij een meer complexe werkinhoud. Het is fijn werken met hem, omdat hij ter plekke samen durft te verkennen en nieuwe dingen uit wil proberen, om daarmee nog beter aan te sluiten bij behoeften van de deelnemers."
Madde Willemsen – Fijneman en Willemsen Training en Coaching


Een kleine greep uit de klanten waar ik voor en mee gewerkt heb:
ABN-Amro, Rabobank, Autoriteit Financiële Markten (AFM), Astra Zeneca, Novartis, Pfizer, Studiecentrum Rechtspleging (SSR), Loyens en Loeff, Nederlandse Spoorwegen, Ambulancezorg Nederland, Ansul Brandbeveiliging, Nu-Swift Brandbeveiliging, Tempo Team, Ordina, De Hypotheker.

 

Huub-Jan Emans

Aarzel niet en neem direct contact met mij op via info@huubjanemans.nl of via 06-10573438!

 

© 2012 www.lekkerinvorm.nl