over huub-jan


Huub-Jan over Huub-Jan

"Huub-Jan Emans is geboren (1967) en opgegroeid in Tiel, als eerste zoon en vierde kind binnen een typisch middenstandsgezin. Na het behalen van zijn VWO-diploma ging hij biologie studeren aan de universiteit van Utrecht. Niet als ‘altijd al bioloog willen worden’ keuze, meer als ‘iets anders weet ik niet’ keuze. Het is dan ook bijzonder dat hij deze studie heeft afgerond en er ook nog veel plezier aan heeft beleefd.

Vanaf 1992 werkte Huub-Jan een aantal jaren als eco-toxicoloog bij het RIVM in Bilthoven, en had hij een wetenschappelijke, specialistische toekomst voor de boeg. Het theaterbloed was (gelukkig) al voorzichtig gaan borrelen, en na aangenomen te zijn op de Amsterdamse Theater Academie, een deeltijd acteursopleiding, werd acteren zijn nieuwe carrière. Hij speelde in diverse theatervoorstellingen en bewaart met name goede herinneringen aan het spelen voor kinderen.

In 2000 solliciteerde Huub-Jan als trainingsacteur bij Bureau Veermans in Arnhem. Al snel kwam hij daar in vaste dienst en ontwikkelde hij zich tot trainingsacteur, co-trainer en trainer. Maar hij deed er ondertussen nog veel meer: planning, lid van het management team, lid van het commercieel team, werving en selectie, personeelsbeleid, opleiden van nieuwe trainingsacteurs  en allerlei interne projecten.

Sinds juni 2011 is Huub-Jan voor zichzelf begonnen als trainingsacteur, trainer en coach. Met nog evenveel plezier en enthousiasme als toen hij begon. Maar met een schat aan ervaring en kennis rijker."


Wilt u alles op een rijtje? Klik dan hier voor zijn curriculum vitae.

Huub-Jan Emans

Aarzel niet en neem direct contact met mij op via info@huubjanemans.nl of via 06-10573438!

 

© 2012 www.lekkerinvorm.nl